FOOD

American Food

P1000203

Twee jaar geleden was ik in New York en had ik de tijd van mijn leven. De hoge wolkenkrabbers, de lichten van Times Square, het prachtige Central Park, het maakte allemaal zoveel indruk op me. Net als het eten, wat een bizarre smaken en verschillende snacks hebben ze in Amerika! Had ik daar nou maar wat van mee in m’n koffer genomen..

Nu kwam ik een paar weken geleden op internet iets gaafs tegen, de webshop USFoodz! En zoals je al wel uit de naam kan begrijpen, kan je daar allerlei Amerikaanse producten kopen, die in de Nederlandse supermarkten niet te verkrijgen zijn! Hoe gaaf is dat?! Ik sloeg m’n slag en gooide wat heerlijke dingen in mijn virtuele mandje. Kijk je mee?

 

P1000206

P1000228

P1000226

Pop Tarts Chocolate Chip Cookie Dough

Pop Tarts, misschien herken je de naam wel, maar heb je geen idee wat het is. Dat had ik eigenlijk ook een beetje en daarom vond ik het leuk om het eens uit te proberen. Het zijn eigenlijk een soort koekjes met een glazuurlaagje erbovenop. Ik had zelf voor de ‘Chocolate Chip Cookie Dough’-glazuurlaag gekozen, maar ze hadden werkelijk van alles. Zoals je op de achterkant van de verpakking kunt lezen kan je het zo eten, maar het lekkerste is even opgewarmd in het broodrooster. Smeuïg en zoet, mmmm!
Er zitten vier zakjes in de verpakking, waarvan elk twee ‘koekjes’ bevat.

 

P1000207

P1000217

Willy Wonka Rainbow Nerds
Nerds, ook hier had ik wel eens wat over gehoord, maar ik had geen idee hoe het zou smaken. Het is een behoorlijke doos met allemaal hele kleine gekleurde ‘snoepjes’. Ze zijn knapperig en vooral Heel. Erg. Zuur. Dat vind ik jammer, een paar is lekker, maar ik ga dus echt nooit een hele doos van die zure, kleine erwtjes op krijgen. Toch leuk dat ik nu weet wat het is.
P1000214
P1000219
Reese’s Peanut Butter Cups

Pas hadden we bij de loterij gratis Ben & Jerry -ijs gewonnen (JACKPOT!) en toen haalde ik onder andere de “Peanut Butter Cup”-smaak. En oh jongens, die was toch zo lekker! Er zaten ook kleine stukjes chocola met pindakaas in en daarom besloot ik ook de ‘echte’ Peanut Butter Cups bij USFoodz te bestellen. De ‘cups’ blijken behoorlijk groot te zijn, maar ook erg lekker. Ik zou het echter ook snappen als mensen hier niet zo’n fan van zijn, want de pindakaas is behoorlijk vullend.

P1000222
Skittles Wild Berry

Ik ben gek op Skittles en dus besloot ik ook eens de ‘Wild Berry’-variant uit te proberen. Eigenlijk smaken deze allemaal een beetje naar de paarse skittles, die ik persoonlijk het lekkerst vind, dus ik was blij. Binnen no time waren deze op!

P1000221
P1000220
M&M’s Pretzel en M&M’s Peanut Butter

Deze smaken M&M’s had ik twee jaar geleden ook in New York op en ik weet nog dat ik ze toen erg lekker vond. Hupsakee, in het mandje ermee, dus! Hoewel ik de Pretzel-variant minder spectaculair vond dan dat ik dacht dat ik ze in New York vond, was de Peanut Butter-variant nog steeds hemels. Ik baal ervan dat die allemaal al op zijn. Zeker een aanrader!

P1000205
Coca Cola Vanilla Zero

Ik weet dat de vanille-smaak van Coca Cola op sommige plekken in Nederland wel verkrijgbaar is, maar ik had het nog nooit op. Daarom wilde ik het eens uitproberen. De ‘normale’ versie was uitverkocht, maar ik neem aan dat de zero-versie net zo smaakt. Eigenlijk vond ik het helemaal niet zo speciaal. Ja, het is lekker, maar ik had de vanille-smaak wel wat aanweziger verwacht. Dat vond ik jammer, maar het drankje was zeker goed te doen! 🙂

P1000204
7 Up Cherry

Dit drankje was echt heerlijk! Het smaakt gewoon echt precies naar 7 Up met kers.
Lekker fris en zoet!

P1000215
Hershey’s Milk Chocolate with Almonds
Van dit kleine Hershey’s reepje kreeg ik twee gratis bij mijn bestelling. Lief! Hij was erg lekker, maar voor de rest niet erg speciaal. Gewoon melkchocola met amandel.

Dat was mijn hele bestelling! Ik heb hier in totaal ongeveer 13 euro voor betaald, valt best mee toch? Wat ik niet helemaal door had bij het bestellen, was dat er pas vanaf 30 euro thuisbezorgd was. Een bedrag hieronder kan je afhalen bij de balie in Bleiswijk. Nu is dat gelukkig niet heel ver rijden en was het een mooie dag om even een stukje te gaan rijden met mijn auto die dag, maar het is wel iets om op te letten. Wat de mevrouw van de balie mij aanraadde is om voortaan samen met vrienden die ook wat van de webshop willen, een bestelling te plaatsen. Dus misschien ook een tip voor jou?

Heb jij wel eens iets op www.USFoodz.nl besteld?

x Kelly