BEAUTY

Makeup Haul

P1000254

Oh beautyblogs. Wat zijn ze toch gevaarlijk. “Dit is zo goed, dit moet je echt kopen.” “Deze nagellak is echt geweldig en zo’n mooi kleurtje!” “Deze eyeliner maakt een cat-eye zo simpel!” En tja, daar ga ik al. Rennend naar de Kruidvat en Etos met m’n pinpas voor dingen die ik MOEST hebben (lees: niet nodig had). Zien wat ik deze keer allemaal gekocht heb?

P1000276

Ten eerste kocht ik deze drie Stay Matt Lip Creams van Essence. Hier had ik op VeraCamilla.nl overgelezen en zij was er laaiend enthousiast over. Ik kon me dan ook niet inhouden en kocht er gelijk drie.

P1000278

P1000298

P1000297

Ik kocht ten eerste de kleur 04 Silky Red. Een mooie rode kleur, met een oranje ondertoon. Hij paste heel goed bij de trui die ik die dag aanhad. Hij dekte in één keer heel goed (je moet daarom ook wel erg precies zijn met aanbrengen), dit geldt eigenlijk voor alle kleuren.

P1000280

P1000289

P1000293

Dit is de kleur 01 Velvet Rose, een lichtroze ‘nude’ kleurtje. De kleur op zich vind ik mooi, maar hij staat mij gewoon niet. Hij maakt mijn huid flets en ik lijk een beetje ziekjes. Not a good look.

P1000285

P1000296

P1000294

Tot slot dit prachtige kleurtje, genaamd 02 Smooth Berry. Het is rozig kleurtje en van alle drie vind ik deze mij nog het leukst staan. Hij is niet te donker, niet te licht, hij is prachtig.

Zoals ik al zei dekken de Lip Creams erg goed. Daarbij blijven ze ook nog eens erg lang zitten (zo’n 4 uur gok ik). Het enige nadeel vind ik dat je ze echt goed moet blijven bijwerken. Doe je dit niet, dan vervagen ze namelijk niet zomaar, maar blijven er ‘stukjes’ lip cream achter op je lip. En dit ziet er gewoon een beetje gek uit. Maar goed, voor een prijsje van €1,99 zijn ze ontzettend fijn.

P1000272

P1000275

Ook kocht ik mijn favoriete foundation weer, want die was op. Ik gebruik de Photo Finish 18H Liquid Foundation van Catrice. Op dit moment heb ik de lichtste kleur (010 Sand Beige) en zoals je kunt zien is die helemaal niet zo heel erg licht. Gelukkig kan ik hem net hebben. Nu maar hebben dat ik snel een zonnetje kan pakken, voordat ik nog bleker wordt.. Shame on you, weather.

Deze foundation dekt goed, is makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten. Hij maakt je huid ook wat matter (mijn huid glimt ontzettend snel) en daar ben ik ook erg blij mee. Erg fijne foundation, dus!
Hij kost €6,59.

Hierna ging ik door naar de Etos en haalde daar ook nog wat fijne goedjes.

P1000264

P1000268

Dit is de Super Liner Perfect Slim van L’Oreal en opnieuw had ik hierover gelezen op VeraCamilla.nl. Ik ben al jaren op zoek naar de perfecte eyeliner en dit leek hem wel eens te kunnen zijn. En fijn is hij zeker! Ik heb het hier niet op een foto laten zien, maar de liner lijkt eigenlijk een beetje op een zwarte viltstift. Hiermee kun je zowel dunne als dikke lijnen trekken en kan je gemakkelijk heel precies werken. Eyeliner opdoen is al een drama, dus laten we het dan maar zo makkelijk mogelijk maken, toch?

Nu had ik het geluk dat er een actie bij de Etos was, 30% korting op alle make-up! Hierdoor betaalde ik maar €9,09 voor de liner. Normaal kost hij €12,99.

P1000303

P1000260

De nieuwe collectie “Madison Ave-hue” van Essie is een paar weken geleden uitgekomen en sindsdien kwijl ik over mijn laptop, telkens als ik weer een review lees. Ik MOEST gewoon een paar lakjes hebben!

P1000364

Dit is Go Ginza. Een prachtig, lieflijk, lichtroze kleurtje die mijn handen in de zomer nóg bruiner zullen laten lijken. Op deze foto had ik het lakje al een week op, zonder topcoat. Hij blijft echt fantastisch goed zitten! Ik draag hier twee laagjes.

P1000261

En dit is “Maximillian Strasse Her”. Ik had hier prachtige foto’s van in reviews gezien, maar op mijn eigen nagels leek hij heel anders. In de reviews had hij een duidelijke groenige ondertoon, maar als ik hem op mijn eigen nagels op heb, zie ik alleen maar grijs. Dat vond ik heel jammer, want grijze lakjes heb ik al genoeg. Dat neemt niet weg dat hij alsnog prachtig is en heel fijn lakt. Ook hier heb ik weer twee laagjes op.

Beide Essie-lakjes kostten €10,16 per stuk, maar door de 30%-korting betaalde ik €7,11 per stuk. Nu had ik ook nog eens een cadeaubon van de Etos liggen en dus liep ik weer met een volle portemonnee de deur uit. Ka-ching!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden deze shoplog te lezen/te zien. Ik heb zoiets geloof ik nog niet eerder op mijn blog gedaan, dus voor mij is het ook nieuw. Maak je geen zorgen dat ik nu zo’n typische beautyblog word, het is gewoon iets dat ik leuk vind om er af en toe doorheen te gooien ;).

Wat zijn jouw favoriete make-up producten?

x Kelly