LIFE

Sneak Peek Room Tour

P1010001

Het is september en dat betekent dat alle studenten weer terug naar hun studentenkamer gaan. En ja, ik nu ook, want ik heb een kamer! Het is een studiowoning van 27 m2 op Campus Diemen Zuid! Ik heb in juni het contract getekend en heb het afgelopen weken helemaal ingericht naar mijn smaak. Benieuwd? Ik geef jullie alvast een kleine sneak peek!

Ik had er al eerder iets over verteld, maar ik was al langere tijd op zoek naar een kamer in Amsterdam. Ik heb onwijs veel gehospiteerd, maar het wilde helaas niet lukken. Begin juni kwam ik op internet bij Campus Diemen Zuid terecht en dat bleek echt een lot uit de loterij. Een woning van 27 m2, inclusief een eigen badkamer en een keukenblok. Ook zijn er op de campus onwijs veel faciliteiten, daarvoor kan je even op de website kijken. De campus is echt gloedje nieuws, ze zijn de hele zomer lang bezig geweest met het verbouwen van de kantoorpanden (want dat was de eerdere rol van de gebouwen) tot studentenwoningen. Op 22 augustus werd mijn vloerbedekking gelegd en mocht ik mijn meubels gaan verhuizen. Begin deze week begon mijn studie in Amsterdam weer en ging ik dus voor het eerst ‘op kamers’. Maandag-dinsdag en dinsdag-woensdag heb ik in mijn kamer geslapen en ik moet eerlijk zeggen dat het al steeds meer als een thuis begint te voelen. Ik ben blij met alles wat er tot nu toe instaat en ik heb ook leuke buren. Helaas is nog niet alles af; zo moeten de lampen nog aangesloten worden (nu hangen er gewoon gloeilampjes in), schilderij en jashaken moeten nog opgehangen worden en ik wil misschien nog een muur verven.

Maar, omdat ik zo enthousiast ben, kon het niet laten om toch al wat ‘sneak peek’-foto’s met jullie te delen. Ik hoop jullie binnenkort een volledige tour te kunnen geven van mijn woning!

P1010003

P1010004

P1010005

P1010006

P1010007

P1010008

P1010010

 

Woon jij ook op kamers?

 

x Kelly