LIFE

Skiing in Sölden

IMG_4883

Hallo Nederland! Ik ben net terug van een geweldige wintersportvakantie in Sölden, Oostenrijk. Samen met wel 28 familieleden (en dat is nog niet eens de helft van mijn familie) verbleven we in een heerlijk luxe huis en hadden de tijd van ons leven, op de piste en daarbuiten. Spelletjesavonden, losgaan in après-ski-bar, zoeven over verse sneeuw.. Het was zo fijn! Mag ik al terug?

Deze keer waren er voor het eerst wat kleine koters mee, wat echt superleuk was. Als je ‘s ochtends de woon-/eetkamer inliep renden zij al giechelend rond met ballonnen of zaten ze zich te verstoppen in hun haaientent. De sneeuw was nog vrij nieuw voor ze, dus dat was ook erg grappig om te zien. En ach gut, die schattige sneeuwpakkies..

IMG_4956

De eerste dag was ik nog gaan snowboarden, maar helaas bleken mijn skills daarvoor nog niet echt op het goede niveau te zitten. De volgende dag was ik dus overgestapt naar de ski’s en daar was ik uiteindelijk superblij mee. Heerlijk, die wind langs je oren als je de berg af zoeft!

IMG_5071

Het gebied waar we in zaten was echt zo ontzettend mooi. Deze foto is gemaakt op een van de allerhoogste puntjes, wel 3000 m hoog! Je stond echt middenin de wolken. En dan heb ik het nog niet eens over die bergtoppen gehad, wauw.

IMG_4976

IMG_5052

Op vrijdag was er ter afsluiting een groot feest met een DJ op de berg. We zijn na een paar Jägermeistertjes zelfs nog even het podium opgeglipt met z’n allen om een klein dansje te doen ;).

SnowVoort Solden

Al met al echt een topweek gehad met deze grote, gekke familie! Kan niet wachten tot de volgende wintersportvakantie.

Ben jij nog op wintersport geweest?

x Kelly