FASHION

Primark Splurge

P1010529

“Ik ga alleen heel even de Primark in en uit voor een nieuwe pyjama. Alleen dat.”, zei ik nog zo tegen mezelf. *buzzer geluid* WRONG! Níemand kan de Primark in en uit lopen met één ding. Serieus, ik was even vergeten hoeveel toffe dingen de Primark had en hoe goedkoop alles is. Met liefde deel ik dan ook met jullie welke dingen ik uit dit shopwalhalla heb gevist.

P1010531 P1010533

Ten eerste deze zeer controversiële trui. In ieder geval, dat denk ik. Volgens mij vind je hem óf verschrikkelijk óf onwijs awesome. In mijn geval is het dus dat laatste. Hij is fuzzy, hij is warm en hij heeft fucking Batman logo’s. Zelfs het label schreeuwt Batman, dus eigenlijk ben ik nu gewoon Batman. Vrouw. Batvrouw. Maar dan aaibaar.

P1010537 P1010538

Ten tweede dit shirt dat ik totaal niet alleen maar heb gekocht, omdat Superwoman hem in een van haar video’s aan had, nee hoor, nee… Nee maar serieus, ik vond hem ook gewoon cool, omdat hij van die omgeslagen mouwtjes heeft en de kleuren tof zijn. I MEAN IT.

P1010539 P1010541

Ik had dus echt net alles gepast in de kleedkamer (kwartier in de rij gestaan *zucht*), ik loop naar de kassa en raad eens wat ik tegen kom. De coolste shorts die ik ooit gezien heb. Oké, officieel heet het volgens mij een skort (shorts+skirt), maar kom op. Dat is echt een belachelijk woord. Wat het ook is, ik vond het cool en dus ging ik weer terug de kleedkamer in en it looked awesome. Had ik al gezegd dat hij maar 3 euro kostte? Hij kostte maar 3 euro.

P1010545 P1010543

Maar waar ik eigenlijk voor kwam was natuurlijk een nieuwe pyjama. Deze met Tweety vond ik wel heel cute en ik ben ook een sucker voor ruitjes-pyjamabroeken dus hier kon ik natuurlijk niet onder uit. Hij zat ook nog eens zo cute ingepakt dat ik ‘m niet wilde passen en nu is hij dus veel te groot, maar goed. Voor een pyjama is dat eigenlijk best chill.

P1010548 P1010549

Tot slot nog deze nieuwe black babies. Nee, geen Afrikaanse adoptiekindjes, maar deze prachtige lookalike Clarks. Mijn behoefte aan zwarte schoenen is opeens tot grote hoogtes gestegen en dus mochten deze beauties niet ontbreken in mijn collectie. Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat ik ze tot nu toe elke dag heb aangehad.

Bij welke winkel ben jij voor het laatst los gegaan?

x Kelly