HOTSPOTS

Coffee & Coconuts Amsterdam

P1010700

Sinds ik in Amsterdam woon, ben ik constant op zoek naar de leukste, nieuwste hotspots. Toffe concept stores (Anna+Nina), hippe eettentjes (SLA.) en lekkere koffietentjes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Gek genoeg heb ik er nog nooit eentje uitgelicht op m’n blog en dus wordt het de hoogste tijd om jullie voor te stellen aan mijn nieuwste ontdekking in de Pijp: Coffee and Coconuts!

P1010701

P1010702

Dit supertoffe pand werd in ‘the roaring twenties’ nog gebruikt als luxe bioscoop, maar nu verzamelen alle bakfiets-mama’s en hipster studenten zich hier voor een lekker bakje koffie. Ook al heeft het gebouw zo’n drie etages, druk is het er altijd en dat is ook niet gek met de geweldige uitstraling. Grove bakstenen muren, houten tafeltjes, zitzakken, hangplantjes en dikke touwen geven het zo’n chille vibe dat je er eigenlijk gewoon nooit meer weg wilt.

P1010703

P1010704

P1010705

De toffe schilderijen aan de muren zijn van allerlei oldschool celebrities en zijn ook nog eens te koop. Helaas wel voor een paar duizend euro..

P1010708

Binnenkant

Laat je niet op het verkeerde been zetten door de naam, naast koffie en thee kan je er ook smoothies (CT’s Coconut Dream is een aanrader according to le boyfriend), taartjes, ontbijt, lunch en zelfs diner (eat-in of take-out!) krijgen. Check hier de volledige kaart.

Alles even op een rijtje:

Wat:         Coffee and Coconuts

Waar:       Ceintuurbaan 282, Amsterdam

Why:        Supertoffe vibe en heerlijke zitzakken (oh en goede koffie of course!)

Wat is jouw favoriete koffietentje in Amsterdam?

x Kelly