LIFE

A New Start

P1010968

Verrassing! Dit is KellyBatist.nl, mijn nieuwste kindje. Een persoonlijke blog waarop je kunt lezen over nieuwe hotspots, goede producten, lekker eten en nog veel meer. De afgelopen maand hebben mijn vriend en ik hard gebouwd aan deze site (lees: ik noemde m’n wensen en hij voerde ze uit, want ik snap niks van webhosting, databases, html of css..) en ik ben heel blij dat ik hem dan eindelijk kan launchen!

Waarschijnlijk ken je mij persoonlijk óf via KellyKnows.nl, de website waarop ik jarenlang heb geblogd. Deze blog ben ik uiteindelijk toch echt ontgroeid. Het was tijd voor iets nieuws, een frisse start. Een plek waar men niet alleen kan komen om fijn te lezen, maar die ook een lust voor het oog is. Geen crappy afbeeldingen meer, maar heldere HD-foto’s. Geen afleidende kleuren meer, maar een strakke lay-out. Less is more en quality over quantity.

Maar maak je geen zorgen, de content blijft hetzelfde. De hoofdonderwerpen blijven beauty, fashion en lifestyle, desalniettemin in de breedste zin van het woord. Ik wil dat deze blog met me mee kan groeien, vooral nu het gevoel heb dat mijn leven enorm aan het transformeren is. Je twintiger jaren zijn spannend, omdat dit de tijd is waarin je écht uitzoekt hoe je leven eruit zou moeten zien. Waar je wilt werken, wie je vrienden zijn, met wie je de rest van je leven wil spenderen, waar je wilt wonen. En tegelijk is het ook de tijd waarin je niks op een rijtje hebt en álle andere mensen dat wel lijken te hebben. Het is lastig, verwarrend, maar vooral ontzettend exciting.

Natuurlijk heb ik ook geen idee wat de beste manier is om je twintiger jaren door te brengen, maar ik heb onwijs veel zin om daar achter te komen. Mijn belevingen leg ik hier vast, op KellyBatist.nl. Laten we samen vallen en weer opstaan!

P.S. Enkelen van mijn favoriete posts op KellyKnows.nl zijn bewaard gebleven. Neem vooral even een kijkje/een trip down memory lane!