LIFE

Meet Our New Puppy!

P1010949

Vandaag heb ik iets speciaals: een nieuw familielid! Nou ja, nieuw.. Stiekem hebben we haar al sinds begin november, maar dit is de eerste keer dat onze puppy Senna op mijn blog te zien is. Ze heeft haar plekje in onze harten al veroverd, hoog tijd om die van jullie ook te veroveren!

P1010889 P1010895

Senna is een dwergkeeshond (ook wel een Pomeriaan genoemd) en is geboren op 20 juli 2015. Drie maanden geleden haalden mijn ouders haar op bij een fokker in België en geloof het of niet: toen was ze zeker de helft kleiner. Ze woog 1,1 kilo en eerlijk gezegd leek het ook niet eens op een hond. Ik moest heel erg aan haar wennen en was bang dat het eerder een soort accessoire/handtas zou zijn in plaats van een echte hond. Inmiddels is ze gelukkig wel wat gegroeid en valt ze ook weer wat meer op in huis.

P1010900 P1010946

Ik moet wel zeggen dat het écht een puppy is. Bijten in je vingers, happen in plantenbakken, kauwen op je schoenveters en uiteraard lekker plassen en poepen in huis. In het begin was het echt onmogelijk om haar iets af te leren, ze is zo verschrikkelijk speels. Inmiddels kan ze al wat commando’s (zit en af) en poept ze niet meer in huis. En ach, al die andere kleine dingen ben je zo weer vergeten als je naar dat schattige snoetje kijkt ;).

Niels en Senna

Het leukste van alles: ze houdt onwijs van knuffelen én is net zo gek op mijn vriend als ik. Kijk nou naar deze foto’s, je smelt toch compleet weg?! *stelt in als screensaver*

Heb jij huisdieren?

x Kelly