FASHION

Ways To Wear a Turtleneck

Collage

Het kan je niet ontgaan zijn dat de coltrui een enorme comeback heeft gemaakt. In alle soorten en maten heb ik ze op modewebsites en op voorbijlopende meisjes kunnen aanschouwen tot daar het moment was dat ook ik gegrepen werd door de hype. Geef. Mij. Coltruien!

Maar als je die coltrui dan in huis hebt gehaald, rest nog de vraag: hoe combineer je dat ding nou? Afgelopen weken ben ik aan het klooien geweest met verschillende outfits en heb ik vijf manieren gevonden die naar mijn mening de coltrui echt tot zijn recht laten komen.
This is how you rock the turtleneck!

1.Your Inner Six Year Old

outfit4

De tuinbroek/rok is momenteel bijna net zo populair als de coltrui en samen is het dan ook een gouden combi. Ik moet zeggen dat ik me weer even kleine Kelly voelde toen ik deze outfit aantrok, maar dan op de beste manier ooit. Verlangen we niet allemaal terug naar die onbezorgde ‘mag ik bij een vriendinnetje spelen’-tijd?

Coltrui: Monki
Tuinbroek/rok: Monki

2. Pin Me Up

outfit1

Deze coltrui vind ik echt geweldig. Ik weet niet of het komt door het patroontje, of de kleur, of het feit dat hij cropped is, maar ik houd ervan. Waar ik ook van hou? De pins op m’n borst die ik bij Topshop heb gekocht (#tip)!

Coltrui: H&M
Speldjes: Topshop
Jeans: H&M

3. Tomboy

outfit2

Dit was nieuw voor mij: het dragen van een boyfriend jeans. Ik durfde ze nooit te kopen, omdat ik bang was dat ik het niet zou kunnen combineren. Well, guess what, de coltrui is weer de redder in nood! Deze combinatie is misschien niet voor iedereen, maar ik vind het geweldig, zeker met de klassieke brogues eronder.

Coltrui: Monki
Boyfriend Jeans: Monki
Brogues: New Look

4. Schoolgirl

outfit5

Een paar maanden geleden was ik in Engeland en was ik zo geïnspireerd door alle schoolgirls in uniform dat ik gelijk de New Look in dook voor een geruit rokje. En dat rokje is in combinatie met mijn grijze coltrui nu mijn meest gedragen item van deze winter. Heerlijk preppy, ik hou ervan.

Coltrui: Hema
Rokje: New Look

5. Classy and sassy

outfit3

Deze rokjes heb je ook niet kunnen missen. Vaak te zien in denim-vorm, ik koos voor de zwarte versie. De streepjes-coltrui past er perfect bij en ik denk dat deze look ook onwijs tof is voor een avondje uit met hakken en rode lipstick.

Coltrui: Monki
Rokje: Monki

Zo, ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven, mocht je ook op de coltrui-liefde-bandwagon willen springen. Je bent zeker welkom aan boord!

Wat is jouw favoriete kledingitem?

x Kelly