MUSIC

March Music

P1010970

Ik geef het eerlijk toe, ik ben zo’n hipster die het liefst muziek ontdekt voordat het de Top 40 bereikt. Zodat ik dan kan zeggen ‘dat luisterde ik een maand geleden al’. Bloedirritant, ik weet het, maar stiekem voel ik me toch altijd een beetje trots als ‘mijn’ artiest opeens zoveel populariteit krijgt. En tegelijkertijd ook een beetje verdrietig, omdat het niet meer alleen ‘mijn artiest’ of ‘mijn nummer’ is. Herkent iemand dit?

Anyway, hoe graag ik nieuwe toffe muziek ook voor mezelf houd, des te meer wil ik dat deze nummers de populariteit krijgen, die ze verdienen. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn New Discoveries-playlist die ik op Spotify bijhoud.

 

Inmiddels zijn sommige nummers al aardig omhoog gekropen in de hitlijsten, anderen ken je misschien helemaal nog niet. Het is een grappige mix geworden van nummers over eten (Pregnant, Let’s Eat) en werken (Work, Work From Home), goed gevonden Nederlandse teksten (Zij Weet Het, Supersoakerkracht) en fantastische nieuwe singer-songwriters (Ruth B, Emma Bale).

Ik zal de aankomende tijd deze lijst blijven aanvullen, dus mocht je op de hoogte willen blijven van mijn nieuwe vondsten, dan kan je de playlist volgen op Spotify!

Wat is jouw favoriete nummer op dit moment?

x Kelly