FASHION

My Favorite Jewelry Pieces

P1020230

“Diamonds are a girl’s best friend,” zong Marilyn Monroe al wel eens. Nu hoeft voor mij niet elk sieraad een diamant te bevatten om mooi te zijn, maar je maakt me zeker blij met een mooi glimmend nek- of oorhangertje! Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete sieraden en de verhalen erachter.

P1020180

Deze staafjes zijn op het moment razend populair. Ik zag ze voor het eerst op Instagram bij modebloggers Yara en Anna en was op slag verliefd. Zo simplistisch, maar ook zo modern en strak. Love it! 

Gekocht bij: Brandy Melville

P1020215 P1020214

Ik draag deze ketting heel vaak om twee redenen: 1. Hij past door zijn witte kleur overal bij 2. Hij heeft de perfecte lengte. Echt een grote favoriet, deze!

Gekocht bij: H&M

P1020192

Dit horloge vond ik pas in een la en ik heb werkelijk geen idee hoe ik eraan kom! Wat ik wel weet, is dat hem prachtig vind. Ik ben gek op wit en dit horloge is perfect voor de lente en zomer.

Gekocht bij: ?

P1020207

Dit kettinkje vond ik nou zo leuk. Ik had dit ontwerp nog nooit ergens gezien. Je kan er denk ik van alles in zien, maar het meest voor de hand liggende is wel een bijenkorf. Zo tof!

Gekocht bij: Primark

P1020175

P1020186

P1020213

Zoals je wel kunt zien is dit een setje. Een prachtig setje, welteverstaan. De oorbellen, armband en het kettinkje zijn afgewerkt met een ‘wit marmersteen en goud’-look en die look is groot favoriet bij mij. De sieraden zijn op zichzelf al prachtig, maar in combinatie met elkaar kunnen ze je hele outfit naar een next level brengen.

Gekocht bij: ModeMusthaves.com

P1020199

Dit kettinkje heeft mijn moeder ooit voor me meegenomen uit Oostenrijk waar ze een Swarovski-grot had bezocht. Dit hartje is dus van echt Swarovski-kristal gemaakt en de letter K staat erin gegraveerd (wat je helaas niet heel goed op de foto ziet). Dit kettinkje is heel dierbaar voor mij en is mijn go to item als ik niet weet wat ik moet dragen.

Gekocht bij: Swarovski

P1020195

Nu we toch bezig zijn wil ik je ook graag het andere sieraad dat ik van mijn moeder heb gekregen laten zien. Deze ring kreeg ik voor mijn 16e verjaardag en ik ben van plan hier een erfstuk van te maken. Ik vind hem zo mooi en klassiek en ik hoop hem ooit aan mijn eigen dochter te kunnen doorgeven. En die weer aan die van haar etc. Ik vind dat zo’n mooie gedachte!

Gekocht bij: ?

P1020202

Helaas is deze foto niet helemaal scherp, maar ik wilde het kettinkje alsnog even laten zien. Dit is namelijk het kettinkje waarmee mijn vriend mij ‘verkering’ vroeg (lief he!). Ik heb niet veel zilveren sieraden, maar als ik zilver draag, is het vaak dit kettinkje.

Gekocht bij: ?

P1020181 P1020182

Van deze oorbellen had ik nooit gedacht dat ik ze zo veel zou gaan dragen als dat ik doe. Ik ben namelijk geen fan van ‘ringen’, maar deze vind ik wel wat hebben. Ze kunnen een saaie outfit echt heel goed oppimpen en ik denk dat dat is waarom ik elke keer bij ze terug kom.

Gekocht bij: H&M

P1020220

Eind vorig jaar ging ik met mijn vriend naar de Swan Market en stond daar heel lang te staren naar dit kettinkje. Uiteindelijk ging ik toch voor een telefoonhoesje (ik had mezelf beloofd maar 1 ding te kopen) en liet het kettinkje met pijn in m’n hart liggen. Een maand later waren m’n vriend en ik 1 jaar samen en kreeg ik alsnog het kettinkje, zo lief!

Gekocht bij: Swan Market

P1020232

Dat waren mijn favoriete sieraden! Ik vind sieraden altijd iets heel persoonlijks hebben, ze beschrijven niet alleen iemands stijl, maar kunnen ook een diepere betekenis voor iemand hebben.

Welk sieraad is jou het meest dierbaar?

x Kelly