FASHION

New In: Adidas Superstars

P1020269

Oh wat is dat toch een fijn gevoel, thuiskomen bij pakketjes. Zeker als die pakketjes de tofste sneakers ooit bevatten! Vorige week bestelde ik de ietwat gehypete Adidas Superstars en zag ik dat ze de hype helemaal waard waren. Want wat zijn ze cool!

P1020271 P1020272

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe witte sneakers, aangezien mijn andere Adidasjes het na drie trouwe jaren dienst toch aardig begeven hadden. Tel daarbij op dat ik deze sneakers bij het maken van mijn Guy’s vs. Girl’s Perspective On Style-artikel overal langs zag komen en BAM. Er zaten opeens Adidas Superstars in mijn virtuele winkelmandje.

P1020276 P1020286

Met hun korte neus doen ze me heel erg denken aan de gymschoenen die je basisschooljongens op hele oude foto’s ziet dragen. Hoe sukkelig ze er daar uit zien, zo tof staan ze nu bij stoere chicks!

P1020287 P1020289 P1020290

Ik vind ze heel tof staan onder een bij de enkel afgesneden broek zoals op de foto’s hierboven, maar ik kan ook niet wachten totdat ik ze kan combineren met mijn boyfriend jeans als de lente eenmaal in volle gang is. Ik ga hier echt heel veel plezier van hebben!

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

x Kelly