FASHION, HOTSPOTS

Come Buy My Stuff!

P1020494

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik gek ben op marktjes afstruinen. En nee, dan heb ik niet over de woensdagmiddagmarkt waarbij de groenteboer staat te gillen over zijn bananen, maar de écht leuke markten. Groot favoriet is de Swan Market, waarbij hippe webshops en creatievelingen de kans krijgen om hun waren in real life te verkopen. Maar net zo leuk vind ik de IJ-hallen, waar je zélf een kraam kunt huren om jouw spulletjes een nieuw leven te geven.

Een paar maanden geleden liep ik samen met m’n vriend de vele kraampjes af, toen nog binnen in de grote hallen zelf. We gingen naar huis met twee prachtige tassen (die van mijn vriend van echt leer!) voor bespottelijk lage prijsjes. Daarnaast kocht mijn vriend nog een klassiek zakhorloge en vond ik een boek dat ik al een tijd wilde lezen. Maar uiteindelijk ging het niet om de vondsten, maar om de activiteit zelf. Het heeft iets heel gezelligs om langs alle kraampjes te struinen,  te gluren naar de mensen die erachter staan en uiteraard: poffertjes te eten.

Toen ik pas mijn kasten uit ging zoeken, kwam ik tot de ontdekking dat ik heel veel spullen eigenlijk niet meer hoefde. Vuilniszakken vol aan kleding, tassen en schoenen zette ik neer op zolder, totdat ik opeens weer aan de IJ-hallen dacht. Waarom niet zelf een keer een kraam huren en andere mensen blij maken zoals ik eerder blij was geworden met mijn tweedehands tasje?

Zo gezegd, zo gedaan: ik huurde een kraam, trommelde vriendinnen op en nu is de datum geboekt. Aanstaande zaterdag 7 mei sta ik op de IJ-hallen en kun jij mijn spulletjes kopen! Het lijkt me echt superleuk om een van mijn lezers er blij mee te kunnen maken en ik raad je ook gewoon heel erg aan om eens naar de IJ-hallen te gaan, mocht je er nog nooit geweest zijn. Het wordt daarnaast superlekker weer en de kraampjes staan allemaal buiten, dus een mooi moment om tegelijkertijd te shoppen én van de zon te genieten. Om je alvast warm te maken, heb ik wat foto’s voor je van spulletjes die ik ga verkopen.

P1020495

P1020508

P1020497 P1020502

Wat:               IJ-Hallen
Waar:            NSDM-terrein in Amsterdam-Noord
Wanneer:     Zaterdag 7 mei, 09:00-16:30
Waarom:      Gezelligheid, lekker weer en uiteraard jouw nieuwe tweedehands aanwinsten!

Ik hoop je daar te zien! Zo ja, meld je dan aan bij het Facebook-event.

Ben jij wel eens bij de IJ-hallen geweest?

x Kelly