FASHION

Clothing Pieces For Unpredictable Weather

P1020518

Als je in Nederland woont, moet je voorbereid zijn op onvoorspelbaar weer. De ene week is het 24 graden en lig je in je bikini op het strand, de week erna pink je een traantje weg achter het met regendruppels bedekte raam. Ik kan me dan ook goed voorspellen dat Nederlandse meisjes de grootste kledingcrisissen ter wereld hebben. Wat moet je in godsnaam aan?

Het komt vast niet als een verrassing, maar werken met laagjes is echt de beste tip die ik je kan geven. Dit kan op hele verschillende manieren.

P1020517

M’n eerste tip is om een bomberjack aan te schaffen. Dit kledingstuk is echt retepopulair op het moment en kan je eigenlijk over elke outfit heen gooien. Het leukste vind ik om deze te combineren met skinny’s en een paar stoere gympen.

P1020523

Mocht je nou zin hebben in iets classy-ers (if that’s even a word), dan zijn colbertjes ideaal. Ik ben vooral fan van deze Zara-exemplaren, omdat ze én een lekker zomers kleurtje hebben én een heel fijn zacht stofje hebben. En nog een voordeel: geen kreukels!

P1020526 P1020527 P1020528

Uiteraard mag een beetje denim in dit lijstje ook niet ontbreken. Ga voor een lekker zomers lichtblauw kleurtje en rol de mouwen op. Klaar voor de lente zonder het koud te hebben!

P1020534 P1020529 P1020531

En dan mijn favoriete kledingstuk voor de lente: blousejes. Perfect voor als korte mouwen te koud is en lange mouwen te warm. Het valt luchtig en er zijn zoveel verschillende modellen dat je altijd wel iets vindt wat bij je figuur past.

P1020536 P1020538

Tot slot heb je met dit weer de ideale kans te pakken om dat ene moeilijke shirt uit de kast te trekken. Ik ben gek op dit Tomboy-shirt van MinkPink, maar ik weet nooit wanneer ik het aan moet. Het heeft namelijke korte mouwen, maar de stof is vrij dik. Dit soort wisselvallige dagen zijn ideaal voor zo’n shirt en dus móét ik hem wel even uit de kast trekken.

Heb jij nog tips voor outfits bij wisselvallig weer?

x Kelly