MUSIC

May Music

music listening

Ik verbaas me de laatste tijd over de muziek die op de radio hoor. Meestal ben ik 100 keer in een minuut heen en weer aan het ‘zappen’, omdat ik vrij kieskeurig ben over wat ik wil horen. Tegenwoordig vind ik bijna elk nummer leuk. Misschien is de muziekstijl die ik tof vind opeens mainstream geworden? Whatever it is, I’m lovin’ it!

Het is dan ook niet gek dat je in de playlist van deze maand aardig wat nummer zult tegenkomen die je vast al wel eens hebt gehoord. Een lekker nummertje van Lukas Graham, de nieuwste hit van Justin Timberlake en natuurlijk mocht ik onze Douwe Bob ook niet vergeten. Een nummer dat iedereen ‘meh’ vond toen die werd uitgebracht, maar nu niemand meer uit zijn hoofd kan krijgen. Verder merkte ik mijn liefde voor The Chainsmokers op toen ik deze playlist maakte. Ik ben zo iemand die nooit de naam van een nummer of de artiest weet, totdat ik het zelf ga opzoeken. En nu bleken twee van mijn favoriete nummers van The Chainsmokers afkomstig te zijn! Ik ga deze guys voortaan heel goed in de gaten houden!

Deze playlist is perfect voor als je huiswerk aan het maken bent, je klaarmaakt voor een feestje of gewoon ff die summer feeling wilt krijgen. Enjoy!

Welk nummer kun jij niet vaak genoeg horen?

x Kelly

Foto: Picjumbo